14 de desembre 2007

Nit de l'Esport de Vilassar de Dalt. 14 desembre 2007

Amb la Nit de l´Esport, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt va voler fer, un any més, un reconeixement públic a aquells esportistes o gestors esportius que han destacat per la seva trajectòria en aquest àmbit.

Presència massiva dels Fondistes de Vilassar de Dalt a la gal.la, amb dues nominacions per part del club: Fran Izquierdo com a millor esportista individual de l'any i Toni Sala, el nostre president, com a millor gestor esportiu. Bon ambient al Pavelló de l'IES Jaume Amera i canapés boníssims.

Pere i J M, entre els fondistes presents.

Finalment, Toni Sala va ser guardonat com a millor gestor esportiu per la seva gestió en el Club d´Atletisme i el nostre estimat Pepe Cros com a millor esportista no actiu per la seva trajectoria, esperem veure't molt aviat en actiu, Pepe. Éxit pel nostre club.

En Toni, recollint el premi com a millor gestor esportiu, i aprofitant per recordar l'alcalde que portem un any sense pistes. Bravo, Toni!


Resta de premiats:
Oriol Roca i Prats va rebre el guardó com a millor esportista individual per la seva trajectòria i per l´obtenció del segon lloc als 5.000 metres marxa de la categoria cadet en el campionat d´Espanya d´Atletisme. El guardó al millor equip va ser per l´Equip Junior del Club Bàsquet Vilassar de Dalt per la seva trajectòria.

A banda dels guardons es va fer un reconeixement a la Penya Blanc i Blava de Vilassar de Dalt pel seu 5è aniversari, a l´Empresa Roger´s per la seva col·laboració anual amb entitats esportives locals i amb la Regidoria d´Esports, a Toni Espín per la seva trajectòria a la Penya Motorista de Vilassar de Dalt i a Rafel Bosch i Alsina per la seva participació a la Marató des Sables.

La Regidoria d´Esports va aprofitar aquest esdeveniment per solidaritzar-se amb la Marató de TV3, que aquest any tracta les malalties cardiovasculars, fent una col·lecta durant la Nit de l´Esport.

El club dels Fondistes de Vilassar de Dalt vol agraïr el reconeixement per part de la Regidoria d'Esports i felicitar tots els guardonats.

El grup de nominats i guardonats al complet.

2 comentaris:

Fran ha dit...

Vull agraïr als meus companys i companyes dels Fondistes de Vilassar de Dalt que m'hagin proposat com a millor esportista de l'any. No ho mereixo, però amb aquest gest em doneu tota l'empenta que necessitava per acabar de superar la meva malaltia. Gràcies a tots, vosaltres sí sou els millors.

Raul ha dit...

FELICITAT!!!

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com