14 de desembre 2007

Mitja marató de Mataró. 2 desembre 2007

Matí assolellat a Mataró, bona temperatura i bon ambient al Parc Central, escenari habitual de les competicions esportives.
La mitja marató de Mataró és bastant ràpida, si no fos pel tram final, de forta pujada per la riera de Sant Simó. La resta del recorregut és molt favorable i si s'aconsegueix una bona renda a la baixada i es manté un bon ritme al llarg tram paral.lel a la costa aquesta pujada no ha de fer cap mal al crono, però és clar, amb les cames petades qualsevol cosa pot passar: tots coneguem el final de la mitja de Mataró.
La representació dels Fondistes no va ser tan nombrosa com les dels anys anteriors, però molt qualificada, i les marques obtingudes no van estar malament tenint en compte que ens trobem a l'inici de la temporada.
Els representants dels fondistes de Vilassar de Dalt, amb en Karli.
Al final, tots contents, sobre tot amb la generosa bossa de regal d'un dels patrocinadors, plena de productes.
Els nostres vàren fer els següents temps:
.
1:29:00 Paco del Moral
1:30:10 Toni Sala
1:32:00 Diego García
1:34:23 Pere Buquet
.
.
.
.
Bicicletada Popular de Vilassar de Dalt.
Paral.lelament a la mitja de Mataró es celebrava a Vilassar de Dalt la bicicletada popular, festa en la qual el grup de fondistes també va ser present, però ajudant l'organització de la prova. Més de cent persones, nens i grans, van aplegar-se al parc de Can Banús per participar-hi, amb dos dels nostres fondistes col.laborant a que tot sortís bé.

En Fran i la Elena ajudant amb les botifarres i les inscripcions.

Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com