14 de desembre 2007

Cursa Cabrera de Mar i Vilassar de Mar. 7 octubre 2007

Modesta i jove cursa, enguany es feia la 4ª edició, però molt familiar, prou coneguts dels pobles veins i recorregut de la prova habitual pels carrers de Cabrera de Mar (Pla de l'avellà), Vilassar de Mar, Camí del Mig i baixada de vertigen cap al Mercat de la Flor i el Passeig Marítim. Cursa molt propera i pas per indrets prou coneguts pels nostres fondistes. L'organització hauría de resoldre l'errada en el quilometratge, ja que es va fer realment una mica menys dels 10.000 metres anunciats.
Com a testimonis allà hi van ser presents els següents atletes, felicitats a tots tres:

0:36:00 Paco del Moral
0:38:00 Diego García
0:43:00 J M Fernández

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Triatlò B de Banyoles. 30 setembre 2007
De nou a Banyoles, el nostre representant al triatlò, Karli Puig, aquesta vegada per intentar-ho fer encara més dificil: disputar un triatlò B, o el que és el mateix, 2200 m de natació, 80 kms en bicicleta i 20 kms de cursa a peu.
A l'aigua registre estrany, excessiu, 50minuts, després es va saber que hi havien 300 metres de més.
.

Els triatletes, al mig del llac.

A la bicicleta, una petita odisea, els últims 18 km amb una roda punxada, fent inflades cada 3 km; al final de les dues voltes, 2 hores 58 minuts.
I a la cursa a peu, amb les forces sota mínims, devallada a la segona volta de les tres del circuit, però amb l'empenta que caracteritza el nostre representant ho va poder superar i va poder fer la 3ª volta corrent, amb la pell de gallina i molt emocionat amb la proesa que acabava de protagonitzar. Moltes felicitats pel teu esforç, pel teu coratge i per poder acabar aquesta prova tant dura.