11 de novembre 2014

09.11.2014 Behobia San Sebastian  50ª Edició d'una de les curses més espectaculars de tot el calendari nacional. Cursa que es desenvolupa des del petit barri d'Irun, Behobia, fins al mateix Boulevard de la magnífica ciutat de Donostia, un recorregut de 20 kms que no deixa indiferent a cap dels 30 mil atletes que hi prenen part. Un recorregut amb constants tobogans però què els ànims i els crits i la sortida en massa del públic fa que cada tram de pujada es faci més agradable.

  Els campions d'aquesta edició han estat en categoria masculina en Jose Carlos Hernandez d'Arrecife amb un temps final d'1h 01m 37s i en categoria femenina l'atleta Toledana Vanessa Vega amb 1h09m58s.


 Un total de 26428 atletes arribats a Meta.

  Del C.E. Fondistes Vilassar de Dalt, un representant, en Karli Puig, que ens fa la seva crònica personal de com li va anar:

" Per segon any consecutiu he vingut a disputar el que per a mi es la cursa on el crono es lo de menys. Es una cursa que ja la comenses a gaudir des del dia que t'inscrius i que al arribar el divendres anterior a la cursa ja et deixes endur per les tradicions gastronòmiques i populars d'aquesta gran ciutat. Organització de luxe, diumenge de bon matí tothom a agafar el tren i cap a Irun! ja som a Behobia, l'speaker i la música t'impedeix deixar de tenir la pell de gallina constanment, és una festa total. Vaig cap el meu calaix de sortida, hi ha calaixos al llarg d'una hora que cada tants minuts van sortint amb l'ordre establert. L'elite surt a les 10 i jo per sort surto desde el tercer calaix a les 10:03. Tot i això en el mateix calaix surt moltissima gent que ja no abandonaràs durant tota la cursa. Constants puja-baixes però que es fan bé, paso el km 10 en 43' i controlant per que al km 16 hi ha un pujadot força exigent que et pot deixar tieso, després d'aquesta pujada és tot cap avall i planet i cal guardar forçes per arribar amb bona cara!
Els darrers 3 kms són envoltats de gent a ambdues parts del carrer i a falta d'1km ja comencen els arcs inflables fins l'arribada...espectacular!!
Satisfet amb el meu resultat doncs tampoc les tenia totes veient lo malament que em notava les darreres setmanes. 
He pogut gaudir la cursa, el "finde" i tot el que envolta aquesta cursa a tope!!
Recomanable 100%!!"

Enhorabona Karli!

Karli Puig:  1h25m29s  posició 2513 

 La samarreta i la medalla finisher

                                            Karli amb l'Albert vives ex company del Club!!


Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com