12 de gener 2015

31.12.2014 Sant Silvestre Night Mataró TrailEl passat 31 de desembre es va celebrar la 2ª edició de la Sant Silvestre Night Mataró Trail, una cursa de muntanya per acabar l´any de la millor manera, amb prop de 800 metres de desnivell positiu i 12km de camins i corriols en plena obscuritat.

Instants abans del tret de sortida

El guanyadors van ser Francesc de Lanuza (0:50:35) del club VO2max i Laia Cuevas (01:04:32) dels Matxacuca. La cursa va comptar amb gairebé 200 participants, entre ells s´hi trobava un fondista, l´Aitor Fernández, el qual ens va passar les seva crònica personal de com li havia anat:

"Última cursa de la temporada per tancar un any 2014 gaudint de la muntanya. A les 18:00 iniciava una cursa on tots els participant volien agafar una bona posició de sortida per tal de gaudir d'espai per còrrer durant el primer tram de la carrera, amb un camí força estret que acabava amb corriols un cop t'endinsaves en la muntanya. Després de 3km de pujada, iniciava el tram més corrioler de la cursa, amb altiplans i baixades que permetien còrrer a ritmes elevats. Poc a poc em vaig anar quedant sòl ja que hi havia força distància entre els corredors. Les sensacions eren bones tot i patir en alguna que altra pujada, pero en general durant tota la cursa vaig anar avançant a gent i mantenint un ritme molt bó per acabar en posició 34 general i 22 de categoria. Molt content amb l'esforç i sobretot amb les sensacions, que van ser bones en tot moment. Una gran cursa i molt recomanable per gent que com jo, s'inicia en la muntanya."

Enhorabona Aitor!

01:05:38 p34 Aitor Fernández
Fes esport, fes salut
Contacta amb nosaltres :fondistesvilassardedalt@gmail.com